По думите й ДБ поставят въпроса за регулаторите много отдавна. Няма

...
По думите й ДБ поставят въпроса за регулаторите много отдавна. Няма
Коментари Харесай

Силвия Великова: По-скоро няма да има избори 2 в 1, а само европе...

По думите й Демократична България слагат въпроса за регулаторите доста от дълго време.

 

" Няма неприятно да се сменят регулаторите. Петков призоваваше ту за политически кандидатури, ту за експертни. Той доста постоянно си сменя позицията, също като Борисов. Явно на масата са всички условия и ще забележим кой какви ще отстъпки ще направи. Аз си мисля, че въпреки всичко ще има държавно управление. Политическа партия са задоволително гъвкави и наясно какви гласоподаватели имат ", счита експертът.

 

" Каквото и да се е случило на договарянията през вчерашния ден, в последна сметка тези 4 дами ще отидат при господин Борисов. Те ще му се отчетат и в последна сметка какво ще стане, ще реши водачът на ГЕРБ. Преговорите са някакъв промеждутъчен стадий - съгласно мен нещата отиват към продължение на ръководството, което не знам дали да го нарека " сглобка " или " коалиция " ", сподели още журналистът.

 

Политическият анализатор Георги Харизанов от своя страна показа, че гласоподавателите на Демократична България отлично виждат, че се ръководи дружно и че това е единственото допустимо ръководство в този парламент.

" Регулаторите внезапно станаха тематика номер едно в обществото. Ако ще се приказва съществено за политика, както следва да бъде, дано се подходи съществено политически. За страдание, снощната среща не е била такава - и двете страни са си изгубили времето. Не е имало предпочитание да се формализира обединението. Не се върви към коалиция най-малко все още ", добави специалистът.

 

Във връзка с ролята на Движение за права и свободи в договарянията, Великова изрази мнение, че те отсъстват в последните дни отвред.

 

" Няма по какъв начин без тях да се избират регулаторите, изключително тези в правосъдната система. Може би би трябвало да следим по какъв начин ще се развие сюжета към плаващите болшинства. Няма по какъв начин без тях да станат нещата. Макар те да не са на договарянията, вземат участие под една или друга форма ", посочи тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР